پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2949
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶ | 700 بازدید | ارسال توسط :
به وقت آشپزی:

آموزش تهیه حلیم

آموزش تهیه حلیم برای سفره های دلنشین افطار
آموزش تهیه حلیم

حلیم👩‍🍳

این مقدار مواد تقریبا برای ۳تا۴نفرمی شود

مواد لازم:👇
گندم (ترجیحا پوست کنده): ۲۵۰گرم
گوشت گوسفند(بوقلمون هم میشه): ۱۵۰گرم
اب :به مقدار لازم
نمک : خیلی کم
روغن حیوانی یا کره: ۵۰گرم
شکر، دارچین، کنجد و پودر نارگیل : به مقدار لازم

طرزتهیه:👇
ابتدا باید گندم را چند ساعتی خیس کنید (من شب تا صبح خیس کردم) بعد گندم را در قابلمه ای با آب فراوان بگذارید بپزد. ابتدا شعله زیاد باشه وقتی جوش امد شعله را کم کم کنید وبذارید ۳الی ۴ساعت با شعله ملایم کم کم بپزه اگر گندم با پوست ریختید باید پوست هایی که روی اب میان را هر سری جمع کنید.
بعد گوشت و یه پیاز سالم (برای اینکه بوی گوشت از بین برود )را تفت دهید و اب اضافه کنیدتا بپزد.
فقط مواظب باشید گندم سر نرود و گاهی هم بزنید
گوشت که نیم پز شد پیاز را بیرون بیارید و یه مقدار خیلی کم نمک بهش اضافه کنید.
وقتی کامل گندم له شد و اب ان هم غلیظ شد گندم را با گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن کامل بزنید تا پوره بشه بعد از اینکه پوره شد باید مواد را از یه ابکش رد کنید تا اگر پوست یا تفاله ای باشد جدا شود و یه حلیم نرم و لطیف به دست میاد گوشت را هم ریش ریش کنید به حلیم اضافه کنید مواد را مجددا روی گاز گذاشته و دم کنی بذارید تا یکی دوساعت دم بکشد و گاهی هم بهش سر بزنید تا ته نگیرد و هرچه بیشتر هم زدن را ادامه بدید باعث میشه حلیم شما کش دارتر بشه و در اخر کار کره یا روغن محلی را اضافه کنید. وقتی دیدید که به غلظت مناسب رسید خاموش کنید و ان را با دارچین ،کنجد و…تزیین کنید و باشکر یا نمک سروکنید.

نوش جان😋

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.