پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2472
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰ | 539 بازدید | ارسال توسط :
به وقت آشپزی:

آموزش تهیه بادمجان شکم پر

آموزش تهیه یک شام خوشمزه
آموزش تهیه بادمجان شکم پر

?‍?بادنجان شکم پر

مواد لازم:?

بادمجان:۴عدد
گوشت چرخ کرده :۱۵۰گ
پیاز:۲عدد
سیر:۲جبه
گوجه :۲عدد
رب گوجه:۲ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه و پودر پابریکا:به میزان لازم
جعفری و گشنیز :برای تزیین

طرز تهیه:?

بادمجان ها را راه راه پوست بگیرید و وسط ان را برش دهید طوری که فقط یک طرف ان برش بخرد،به بادمجان ها نمک بزنید و چندساعتی بگذارید بماند،پیازها را خرد کنید و با سیر خردشده سرخ کنید گوشت چرخ کرده هم اضافه کنید وقتی گوشت کامل پخت ادویه ها را اضافه کنید رب گوجه هم کمی اضافه کنید بادمجان ها را کاملا سرخ کنید و شکم بادمجان ها را بامواد اماده شده پر کنید‌
یک پیاز داخل ماهیتابه سرخ کنید گوجه ها را رنده کنید و با رب گوجه به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود ادویه ها را هم اضافه کنید مقداری اب داخلش بریزید وقتی اب شروع به جوشیدن کرد بادمجان هارا به ارامی داخل مایه سسی بگذارید و هرچند دقیقه ای با قاشق مواد سسی را روی بادمجان ها بریزید بادمجان ها زیاد نباید پخته شوند چون له می شود .
روی بادمجان ها را هم باجعفری وگشنیز می تونید تزیین کنید.

نوش جان?

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.