اخبار ویژه »
شناسه خبر : 814
پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه
تاریخ انتشار : ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۹:۲۴ | 796 بازدید | ارسال توسط : admin
کیک سیب و هویج
تخم مرغ ها را در ظرف می ریزیم و با دارچین و شکر با همزن می زنیم تا حجم مواد دوبرابر شود، روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم و شیر را می ریزیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم،بعد هویج و سیب رنده شده ریز را اضاف می کنیم و با همزن می زنیم و همزن را کنار می گذاریم و بکینیگ پودر و آرد را با الک می ریزیم و به صورت دورانی می زنیم،کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و به مدت30دقیقه در فر با دمای200درجه می گذاریم
آرد یک پیمانه
شکر یک پیمانه
هویج 2/3پیمانه
روغن 1/2پیمانه
شیر 2قاشق غذاخوری
بکینیگ پودر 1/2قاشق چای خوری
تخم مرغ 3عدد
دارچین 1/2قاشق چای خوری
سیب 2/3پیمانه
گردو 1/2پیمانه
تخم مرغ ها را در ظرف می ریزیم و با دارچین و شکر با همزن می زنیم تا حجم مواد دوبرابر شود، روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم و شیر را می ریزیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم،بعد هویج و سیب رنده شده ریز را اضاف می کنیم و با همزن می زنیم و همزن را کنار می گذاریم و بکینیگ پودر و آرد را با الک می ریزیم و به صورت دورانی می زنیم،کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و به مدت30دقیقه در فر با دمای200درجه می گذاریم
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اشتراک بگذارید
http://estonline.ir/?p=814
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.