پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 772
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵ | 1462 بازدید | ارسال توسط :

طرز تهیه سوسیس خانگی

قطعا تهیه فست فودها در منزل هم از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است و هم از لحاظ سلامت غذایی و بهداشتی
طرز تهیه سوسیس خانگی

موادلازم:

سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم (می توانید نصف مرغ و نصف گوشت گوساله استفاده کنید)
پودر نشاسته ۳ قاشق غذاخوری
شیرخشک۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ غذاخوری
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع ۱/۳(یک سوم)پیمانه
سیر له شده۲حبه
آب یخ۳/۴(سه چهارم)پیمانه
هل ساییده ۱ قاشق چای خوری
اویشن ۱ چای خوری
فلفل سیاه ۱ چای خوری
زنجبیل ۱ چای خوری
کاور مخصوص سوسیس

ابتدا گوشت مرغ وگوساله و یا مرغ به تنهایی را چرخ کنید سپس تخم مرغ و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید

بعد سیر له شده و اب یخ را اضافه کنید سپس ارد،نشاسته،شیرخشک و ادویه ها را با هم مخلوط کرده به گوشت اضافه کنید

مواد را که کامل مخلوط کردید اگر کاور های سوسیس دارید مواد را داخل قیف های یکبار مصرف ریخته و با قیف با فشار وارد کاور کنید و به هر اندازه ای که دوست دارید

با نخ قسمت بندی کنید و ببندید اگر کاور سوسیس در دسترس ندارید یک سلفون را باز کنید مواد را با قاشق روی سلفون ریخته و رول کنید دو طرف آن را با نخ محکم ببندید

سپس در قابلمه ای آب ریخته و بگذارید جوش بیاید یک ابکش روی قابلمه گذاشته سوسیس ها را داخل آبکش بگذارید و یک درب روی آبکش گذاشته به مدت ۴۰دقیقه تا یک ساعت بگذارید سپس ۲ پا ۳ ساعت در یخچال بگذارید و نوش جان کنید.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.