پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2799
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱ | 1284 بازدید | ارسال توسط :
به وقت افطار:

آموزش تهیه ترحلوای شیرازی

آموزشی برای سفره های دلنشین افطار
آموزش تهیه ترحلوای شیرازی

ترحلوای شیرازی👩‍🍳

مواد لازم:👇
آرد برنج: ۱/۳ پیمانه
نشاسته گل(گندم):نصف پیمانه
آب:۲پیمانه
شیر: دو نیم پیمانه
گلاب:۱/۳پیمانه
پودر هل:نصف ق چ
شکر:۱ پیمانه(اگه شیرین تر دوست دارید نصف پیمانه دیگه اضاف کنید)
زعفران:به مقدار لازم

طرز تهیه:👇
نشاسته را با ۱ پیمانه آب دستور حل کنید
آرد برنج،شکر،شیر و بقیه آب رو با هم مخلوط کنید کنید نشاسته را از صافی رد کنید و به مواد اضاف کنید خوب هم بزنید بگذارید روی حرارت ملایم (از ظرف نچسب استفاده کنید) و باید مرتب هم بزنید چون سریع ته میگیره و خیلی زود به غلظت میرسه.
هم بزنید تا غلظتش طوری باشه که رد قاشق بمونه یه جوری میشه که به سختی از قاشق می ریزه حالا هل و گلابُ اضاف کنید دوباره هم بزنید تا غلیظ بشه غلیظ که شد از روی حرارت بردارید مواد نصف کنید
نصف سفید بریزید تو ظرف مورد نظرتون اگه از قالب استفاده کردید نیازی به چرب کردن نیست ولی چرب بشه مطمئن تره نصف دیگر را زعفران اضاف کنید دوباره بزارید روی حرارت تا غلیظ بشود بعد بریزید روی حلوای سفید و یا اینکه جدا بریزید به مدت ۵ ساعت بزارید یخچال(این حلوا هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتره) و در آخر برش بزنید و سرو کنید.
اگر از قالب استفاده شد دورشو با کارد آزاد کنید و برگردونید خیلی راحت جدا میشه
و اگر کف سینی ریختید با کارد لوزی برش بزنید و روش را با پودر نارگیل تزیین کنید.

نوش جان😋

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.