پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2712
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۴ | 785 بازدید | ارسال توسط :
به وقت افطار:

آموزش تهیه زولبیا و بامیه

آموزشی برای سفره های دلنشین افطار
آموزش تهیه زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا و بامیه?‍?

مواد لازم برای بامیه:??
آب: یک لیوان
آرد سفید: یک لیوان
کره یا روغن جامد:۲۵ گرم
شربت بار یا عسل: ۲ ق غ
تخم مرغ: ۲تا۳عدد
وانیل:یک چهارم ق چ

طرز تهیه:??
آب و شربت بار و کره را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد از اینکه شروع به جوش زدن کردآرد الک شده را یک باره به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید خمیر را مرتب باز و جمع کنید این مرحله داغ زدن باید حدود ۷ دقیقه زمان ببرد این مرحله بسیار مهم است.
اگر کمتر هم بزنید باعث میشود بامیه نرم شود.
خمیر را داخل ظرف دیگری بریزید و کمی صبر کنید تا از داغی بیفتد کمی که سرد شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن هم بزنید تخم مرغ سوم را در صورتی که خمیر سفت است اضافه کنید اگر خمیر سفت نیست تخم مرغ سوم را اضافه نکنید و در آخر وانیل را اضافه کنید.
تخم مرغ بامیه اگر زیاد باشد بامیه نرم میشود و اگر کم باشد بامیه سفت میشود.
داخل قابلمه روغن ریخته(روغن باید سرد باشد)خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید و با یک قیچی که چرب کرده ایدخمیر را برش بزنید بعد از اینکه داخل قابلمه بامیه هارا ریختید روی حرارت رو به کم قرار دهید و اصلاً بامیه را هم نزنید تا زمانی که یک طرف آن کمی سرخ شود و بعد از آن دائم هم بزنید تا همه طرف‌ بامیه کاملا سرخ شود سپس داخل صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد در شربت بار که از قبل درست کرده اید و خنک است حدود ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید و بعد از آن مجدداً در صافی بریزید تا شربت اضافی آن خارج شود و در ظرف مورد نظر بریزید.

طرز تهیه زولبیا

مواد لازم:??
نشاسته گل: سه چهارم لیوان
ماست پرچرب: کمی کمتر از نصف لیوان
روغن مایع: ۱ قاشق مربا خوری
زعفران:یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید:یک قاشق غذاخوری
شربت بار یا عسل: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:??
نشاسته و ماست را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا خمیر نرم شود سپس آرد زعفران ماست و عسل را اضافه کرده و مخلوط کنید خمیر را از صافی رد کنید و به آن بکینگ پودر اضافه کنید اگر ماست خانگی استفاده می کنید بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری بریزید روی ظرف را پوشانده و خمیر را ۳ تا ۴ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را هم زده.
اگر خمیر سفت است کمی ماست به آن اضافه کنید و اگر خمیر شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید.
مواد را داخل ظرف سس یا داخل قیف بریزید و در ظرفی حدود ۲ سانت روغن ریخته روی حرارت قرار دهید تا کاملاً گرم شود و سپس زولبیا را به صورت پیچ پیچی در روغن داغ بریزید و کمی که خشک شد آن را از روغن بردارید روغن آن را گرفته و در شربت باری که ولرم است بریزید بعد از یک دقیقه از شربت خارج کنید.

طرز تهیه شربت بار

مواد لازم:??
شکر :۲ لیوان
آب :۱ لیوان
جوهر لیمو :یک سوم ق چ
گلوکز :یک ق غ
زعفران: یک ق غ
گلاب: ۲ ق غ

طرز تهیه:??
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهیدو اصلا قاشق نزنید به شکرتا مخلوط شکر و آب جوش بیاید و شکر حل شود بعد از اینکه شروع به جوش زدن کرد جوهر لیمو و گلوکز را اضافه کنید دور قابلمه را با قلموی آغشته به آب لیمو را پاک کنید و در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید تقریباً حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می‌برد تا شربت آماده شود.
اگر زیاد شربت جوش بزند شکرک می زند.

نوش جان?

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.