پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2596
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶ | 506 بازدید | ارسال توسط :
به وقت سفره های افطار:

آموزش تهیه نان کره و مربا

نان نرم و خوشمزه برای صبحانه و سفره های افطار
آموزش تهیه نان کره و مربا

?‍?نان کره و مربا

نان نرم و خوشمزه برای صبحانه و سفره های افطار

مواد لازم:?
شکر: 40 گرم
آب: یک پیمانه
خمیرمایه: یک قاشق غذاخورى
تخم مرغ: یک عدد
نمک: یک قاشق چایخورى
روغن مایع: 40 گرم
آرد: 400 گرم(میزان آرد تقریبی است)
زعفران آب شده: ۲قاشق سوپ خوری
کره: ۱۵۰گرم(براى داخل نان حدود ده قطعه 15 گرمى)
مرباى دلخواه بدون شهد: به میزان لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
مغز تخمه کدو یا کنجد: براى تزیین

طرز تهیه:?
ابتدا شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را روى آن بپاشید و کنار بگذارید تا عمل بیاید. بقیه مواد خمیر بجز آرد را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفى بدست آید چند دقیقه ورز دهید سپس روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
پف خمیر را به آرامى بخوابانید و یک چانه حدودا 100 تا 120 گرمى برداشته با وردنه باز کنید و داخل قالب گرد که کاغذروغنی انداخته و چرب کرده اید بیاندازید. مثل خمیر پیتزا کاملا کف قالب پهن کنید. سپس از خمیر گلوله هاى حدودا 25 گرمى برداشته و یک قطعه کره سرد داخل هر چانه قرار دهید و مقدارى مرباى بدون شهد روى کره قرار دهید و خوب ببندید و دور قالب قرار دهید حدود 10 تا 12چانه به همین ترتیب آماده کنید و دور قالب را پر کنید. و بیست دقیقه دیگر استراحت دهید. سپس مرکز نان مرباى بدون شهد قرار دهید و چانه هاى دور نان را زرده تخم مرغ رومال کرده و مغز تخمه کدو و یا کنجد روی آن قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دماى 180 درجه به مدت حدودا سى دقیقه بپزد.
بعد از پخت و خنک شدن در صورت تمایل مى توانید دوباره مقدارى مربا روى مرباى قبلى در مرکز نان قرار دهید تا براق شود.
نوش جان?

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.