پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2356
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷ | 828 بازدید | ارسال توسط :
به وقت آشپزی:

شیرینی مربایی یا مشهدی

آموزش تهیه شیرینی عید
شیرینی مربایی یا مشهدی

شیرینی مربایی یا مشهدی?‍?

مواد لازم:?
آرد: ۶۰۰گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
عسل: ۶۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چ
شیر: ۶۰ گرم
روغن جامد: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
مارمالا: به مقدار لازم

طرز تهیه:?
روغن و پودر قند را بزنید تا نرم و پوک شود سپس به ترتیب عسل،تخم مرغ،شیر و وانیل را اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید بعد از آن آرد الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید خمیر حالت چسبندگی دارد با قرار گرفتن در یخچال درست میشود خمیر را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را بین دو نایلون به ضخامت ۲ میل باز کرده و قالب بزنید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از خنک شدن شیرینی ها مارمالاد های آماده شده را بین دو شیرینی قرار دهید و روی آن را به دلخواه تزیین کنید.
برای تزیین روی شیرینی می توان از شکلات تخته ای آب شده و ترافل های رنگی و یا پودر نارگیل استفاده کنید
?برای تهیه مارمالاد هر میوه ای که دوست دارید مانند سیب،آلبالو،توت فرنگی و یا هر میوه دیگر آن را همراه با شکر بپزید طرز تهیه مانند درست‌کردن‌مربای آن است
بعد از پخت کامل و سرد شدن مواد را پوره کنید.
نوش جان?

 

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.