پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2304
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۵ | 725 بازدید | ارسال توسط :
به وقت عصرانه:

شیرینی برنجی

طرز تهیه شیرینی عید
شیرینی برنجی

شیرینی برنجی?‍?

مواد لازم:?
آرد برنج: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند :۷۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
سفیده تخم مرغ : یک دوم
گلاب: یک قاشق سوپخوری
تخم خرفه: به مقدار لازم
زعفران آب شده:به مقدار لازم

طرز تهیه: ?
در ابتدا پودر قند و کره آب شده را مخلوط کنید تا خاکه های قند کاملا حل شود کره نباید داغ باشد فقط کافی است آب شده باشد حالا گلاب، زرد و سفید را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را کم‌کم الک کنید و به مواد اضافه کنید وقتی آرد کاملاً با مواد مخلوط شد کمی خمیر را ورز دهید تا منسجم شود خمیر را زیاد نباید ورز دهید.
در صورت تمایل می توانید خمیر را نصف کنید نصف آن را زعفران بزنید و نصف دیگر سفید باشد سپس خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد از ۲۴ ساعت خمیر را در دمای محیط یک ساعت قرار دهید سپس از خمیر گلوله هایی تقریباً با وزن ۱۰ تا ۱۲ گرم بردارید گرد کنید و با مهرهای مخصوص قالب بزنید و روی شیرینی ها را با تخم خرفه تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده که کاغذ روغنی انداخته اید با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
نوش جان?

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.