پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2295
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶ | 680 بازدید | ارسال توسط :
به وقت عصرانه:

آموزش تهیه شیرینی اسکار

طرز تهیه شیرینی اسکار
آموزش تهیه شیرینی اسکار

شیرینی اسکار?‍?

مواد لازم:??
آرد:۲۱۰گ
کره:۱۲۰گ
پودر قند:۹۰گ
زرده تخم مرغ:۲عدد
سفیده تخم مرغ:۱عدد
وانیل:۱/۴ق چ
هل:۱/۴ق چ

طرزتهیه:??
در ابتدا کره و پودر قند را در ظرفی ریخته و با قاشق کمی یکدست کنید سپس با دور تند همزن حدود ۴دقیق بزنید تا زمانی که رنگ کره روشن و بافت آن پوک و سبک شود.
اولین زرده را همراه هل و وانیل اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید و زرده دوم را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
آرد را طی چند مرحله اضافه کرده و کمی بادست ورز دهید سپس خمیر را به مدت یک تا یک ساعت ونیم در یخچال استراحت دهید و سپس از خمیر گلوله هایی با سایز دلخواه بردارید گرد کنید و در سفیده تخم مرغ بغلتانید و بعد هم در مغز دلخواه بغلتانید سپس در سینی فر قرار دهید.فر با دمای ۱۷۵درجه به مدت ۱۵دقیقه.
?به جای کره از روغن جامد هم می توانید استفاده کنید.
?درصورت تمایل می توانید پودر هل را حذف کنید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید و یا زعفران.
?روی این شیرینی معمولا مغز گردو است اما می توانید از مغز های دیگر مانند پسته،بادام و کنجد هم استفاده کنید.
?درصورت تمایل می توانید بعد از پخت شیرینی کمی پودر قند روی آن الک کنید.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.