پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2187
  پرینتخانه » آشپزی, دسته‌بندی نشده, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱ | 932 بازدید | ارسال توسط :
به وقت عصرانه:

آموزش پخت شیرینی نخودچی

دوستان باتوجه به اینکه کمتر از دوماه به عید مانده آموزش ۵مدل شیرینی آسان و ساده مناسب عید را براتون داریم پس با ماهمراه باشید.
آموزش پخت شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی👩‍🍳

مواد لازم:👇
آرد نخودچی: ۲۵۰گ
روغن جامد یا روغن قنادی:۱۲۵گ
پودر قند:۱۲۵گ
پودر هل: ۱ق چ
خلال پسته یا زعفران آب کرده غلیظ:به مقدار لازم برای تزیین

طرزتهیه:👇
روغن،پودر قند و پودر هل را باهمزن چند دقیقه بزنید تا پوک و سفید شود بعد از آن آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر و روغن بایکدیگر مخلوط شوند خمیر را به مدت ۶تا ۲۴ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از گذاشت استراحت خمیر را بیرون آورید بین دو پلاستیک خمیر را به قطر یک سانت با وردنه باز کنید و با قالب های مخصوص شیرینی نخودچی قالب بزنید و کف سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهیدبرای تزیین روی شیرینی هم می توانید خلال پسته روی شیرینی فرو کنید و یا اینکه با خلال دندان زعفران در مرکز شیرینی بزنید.در فر که یک ربع از قبل گرم کرده اید با دمای ۱۷۵به مدت ۱۵دقیقه قراردهید.
🔸این شیرینی بعد از پخت خیلی حساس هست سریع پودر میشود پس تا زمانی که کاملا خنک نشده دست به شیرینی نزنید.
🔸در صورتی که فر ندارید می توانید کف یک ماهیتابه دولایه کاغذ روغنی بیندازید شیرینی ها را داخل ماهیتابه روی گاز بپزید حتما از دمکنی استفاده کنید با شعله خیلی کم همراه با زیردیگی باشد.

نوش جان😋

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.