پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2156
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۰ | 503 بازدید | ارسال توسط :
به وقت آشپزی:

آموزش پخت خورشت داوود پاشا

خورشت داوود پاشا یکی از معروف ترین خورشت های ترکیه است که در ایران هم طرفداران بسیاری پیدا کرده است. شاید دلیل اینکه این خورش در ایران با استقبال روبرو شده است این باشد که طعم این خورش شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد.
آموزش پخت خورشت داوود پاشا

خورشت داوود پاشا👩‍🍳
یکی از معروف ترین خورشت های ترکیه است که در ایران هم طرفداران بسیاری پیدا کرده است. شاید دلیل اینکه این خورش در ایران با استقبال روبرو شده است این باشد که طعم این خورش شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد.

مواد لازم:👇
گوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک : ۱ قاشق غذا خوری
ارد نخودچی:۱قاشق غذا خوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرزتهیه:👇
ابتدا باید گوشت های قلقلی را درست کنید برای این منظور یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک کاسه بریزید. در ادامه گوشت چرخ کرده را هم به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا منسجم و یکدست شود اگر مواد شل هست کمی ارد نخودچی اضاقه کنید. پس از اینکه مخلوط پیاز و گوشت منسجم شد آن را به کوفته های قلقلی کوچک به اندازه گردو تبدیل کنید. پس از اینکه تمام گوشت را به کوفته قلقلی تبدیل کردید آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود.
پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نعناع خشک نرم شود سپس کوفته های قلقلی که سرخ کردید را اضافه کنید.
کوفته های قلقلی را به خوبی و با دقت سرخ کنید به طوریکه تمام قسمت های کوفته ها سرخ شود. پس از اینکه کوفته های قلقلی را سرخ کردید رب انار را در یک یا دو لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق شود سپس به قابلمه اضافه کنید.رب انار به خورد کوفته های قلقلی برود ، سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب اضافی خورشت با حرارت ملایم تبخیر شود و خورشت روغن بیندازد. در این مرحله طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.
توجه داشته باشید که خورشت داوود پاشا به صورت ملس سرو می شود. در صورتی که رب انار شما ترش است می توانید با اضافه کردن مقداری شکر طعم خورش را به تعادل برسانید.
خورشت داوود پاشا به طور مرسوم با گوشت قرمز طبخ می شود ولی در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید این خورشت را با گوشت مرغ هم تهیه کنید.

نوش جان😋

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.