پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 2102
  پرینتخانه » آشپزی, موضوعات ویژه تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۷ | 2124 بازدید | ارسال توسط :
به وقت عصرانه:

آموزش پخت کُماچ

آموزش پخت یک عصرانه خوشمزه
آموزش پخت کُماچ

👩‍🍳کماچ


مواد لازم:👇
ارد گندم:۱ک
شیر:۵۰۰گ
شکر:۷۰۰گ
ماست: یک استکان
مخمر: ۲ق غ
گلاب: یک استکان
زعفران: به مقدار لازم


طرز تهیه:👇
یک لیوان از شیر را گرم کنید دو قاشق از شکر و خمیر مایه را داخل شیر بریزید ۱۰دقیقه صبر کنید تا به عمل آید.
بقیه شیر را گرم کنید و همه شکر را اضافه کنیدوقتی مخلوط شد گلاب و زعفران را هم اضافه کنید و شیر را از روی گاز بردارید
شیر که کمی خنک شد خمیر مایه را اضاف کنید به شیر و ارد را هم کم کم اضافه کنید مخلوط کنید،یک خمیر نسبتا سفت مثل سمنو می شود سفت شدن ان بستگی به نوع ارد هم دارد.
بعد یک سر روی خمیر بگذارید ودر جای گرمی(کنار بخاری یا شوفاژ و یا یک پتو دور خمیر بپیچید) ۴الی۵ساعت قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر به اندازه کافی پف کرد ماهیتابه را روی گاز بگذارید روغن بریزید تا داغ شود با یک ملاقه یا قاشق بزرگ مواد را در روغن داغ بریزید و دوطرف را سرخ کنید وقتی خنک شد کمی پودر نارگیل و شکر روی ان بپاشید.


نوش جان😋

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.