پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 1839
  پرینتخانه » آشپزی تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷ | 110 بازدید | ارسال توسط :
ایدهٔ ساده و زیبا برای شب یلدا:

باسلوق هندوانه ای

آموزش باسلوق هندوانه ای
باسلوق هندوانه ای

?‍?باسلوق هندوانه ای

مواد لازم:??
نشاسته گل : یک لیوان
آب سرد : دو لیوان
شکر : ۱ لیوان
گلاب : نصف لیوان
کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه :??
نشاسته و آب را داخل قابلمه ریخته و مخلوط کنید شکر را هم اضافه کنید روی حرارت کم قرار داده و مرتب هم بزنید حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه مرتب هم بزنید این کار باعث می‌شود بوی خامی نشاسته گرفته شود بعد گلاب را اضافه کنید یک ربع هم بزنید و در آخر کره ریخته کامل مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید همانطور که باسلوق گرم هست آن را به سه قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت بیشتر از دو قسمت دیگر باشد ،قسمت بیشتر را رنگ خوراکی قرمز بریزید و مخلوط کنید یک قسمت را رنگ خوراکی سبز و آن یکی سفید.
قسمت قرمز را به شکل استوانه ای و لوله ای در آورید قسمت سفید را بین دو نایلون کامل پهن کنید تا نازک شود باسلوق استوانه ای قرمز با باسلوق سفید باید بلندی آن هم اندازه باشد باسلوق سبز را هم همانند باسلوق سفید بین دونایلون پهن کنید همان اندازه سفید باشد. حالا باسلوق قرمز استوانه ای را به دور باسلوق سفید بپیچید و سپس هر دو باسلوق سفید و قرمز را به دور باسلوق سبز بپیچید و جاهایی که درزی باز است را صاف کنید؛ سپس در یخچال ۴ ساعت قرار دهیم بعد از ۴ ساعت با چاقوی تیزی که کمی چرب کرده اید باسلوق ها را برش دهید برای دانه های هندوانه می توانید شکلات تخته ای آب شده را با استفاده از خلال دندان روی باسلوق طرح دهید.

?این باسلوق در یخچال حدودا ۱۵ تا ۲۰ روز ماندگاری دارد.

نوش جان?

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.