پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 1635
  پرینتخانه » آشپزی تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰ | 25 بازدید | ارسال توسط :
به وقت عصرانه:

کیک شیفون

دستورالعمل پخت کیک شیفون
کیک شیفون

👩‍🍳کیک شیفون

مواد لازم :👇🏻
تخم مرغ:۵عدد
شیر:۱۲۵گرم
روغن مایع:۱۱۰گرم
آرد:۲۵۰گرم
شکر دانه ریز:۲۲۰گرم
وانیل :۱ق چ
بکینگ پودر:۲ق چ سرصاف

طرز تهیه:👇🏻
تخم مرغها را در ظرفی ریخته و با دور تند همزن حدود ۲ تا ۳ دقیقه می زنیم بعد در حالی که همزن روشن است در سه مرحله شکر را اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن شکر ،وانیل را هم اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر با دور تند همزن ادامه دهید همزن را در دورکند قرار دهید روغن را اضافه کنید روغن در حد مخلوط شدن کافی است در آخر آرد و بکینگ پودرکه باهم مخلوط کردید و۳بار الک کردید همراه با شیر به صورت یکی در میان به مواد اضافه می کنیم (در ابتدا یک سوم از آرد و نیمی از شیر سپس نیمی از آرد و مابقی شیر و در آخر آرد) مواد را در قالب ۲۰ سانتی به ارتفاع ۹ سانت بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت حدود ۵۰ دقیقه قرار دهید.
نوش جان😋

آموزش بعدی:
خامه کشی کیک شیفون

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.