پیامبر (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
۞ سوره حمد هر مرضی به جز مرگ را شفا می دهد.۞
شناسه خبر : 1274
  پرینتخانه » آشپزی تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۸:۲۰ | 704 بازدید | ارسال توسط :

دستور تهیه کیک خرما

این کیک را میتوانید داخل تابه دو طرفه روی گاز و یا حتی فر دست سازهم درست کنید.
دستور تهیه کیک خرما

مواد لازم:

خرمای پوست گرفته و بدون هسته :۳۰۰ گرم
روغن مایع :۱۲۰ میلی
تخم مرغ :۳ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
آرد سفید :۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۶ گرم
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین: در صورت تمایل ۱ قاشق مرباخوری
آب جوش: یک لیوان
گردو :در صورت تمایل به میزان لازم

طرز تهیه :
خرما را پوست و هسته آن بیرون آورید و آب جوش روی آن بریزید کمی صبر کنید و بعد با گوشتکوب له کنید و یا آن را میکس کنید تخم مرغ را که به دمای محیط رسانده اید همراه با شکر ۳ الی ۴ دقیقه با همزن بزنید وانیل و روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید با همزن.
آرد، پودر دارچین و بیکینگ پودر با هم مخلوط کرده و داخل مواد هر بار کمی از مواد آردی الک کنید و بعد مقداری از پوره خرما را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با لیسک هم بزنید.
گردو را هم با یک قاشق آرد ترکیب کنید (به دلیل این که ته نشین نشه) داخل مواد بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
قالب به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت برای این کیک مناسب است کف قالب را با روغن چرب کنید و یا اینکه کاغذ روغنی بیندازید.
فر را از یک ربع قبل روشن کنید مواد را داخل قالب ریخته در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید .

پخت این کیک به دلیل داشتن خرما کمی طولانی تر از دیگر کیک ها هست حتماً با خلال دندان آن را چک کنید.
این کیک را میتوانید داخل تابه دو طرفه روی گاز و یا حتی فر دست سازهم درست کنید.
نوش جان

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.